Skip to Content

16.5.2020 | Altres

Biblioteca de L’ETNO #ActivemFase1

Amb el passe definitiu de la ciutat de València a la Fase 1 de la desescalada, la Biblioteca de L’Etno – Museu Valencià d’Etnologia activa la fase 1 en la qual NOMÉS hi haurà serveis en línia i préstec a demanda. Vols saber-ne més?

A hores d’ara, després de dos mesos de confinament, un estat d’alarma i un procés de desescalada al qual ens estrenem, no som normals ningú i tampoc ho pot ser la Biblioteca de L’Etno. Vos anem a contar pas a pas què podem fer a hores d’ara i com podem ser útils als nostres usuaris interns i als externs, a la ciutadania.


El primer que hem de tindre clar és que tornarem a…

En esta fase  ningú podrà accedir a la sala de consulta i als dipòsits sinó és el personal de la biblioteca amb guants i mascareta per a manipular els materials.

En fase 1 no hi haurà consulta a la sala i tampoc es podrà vindre a estudiar, ho sentim pels opositors que havien trobat un espai tranquil, això no sabem quan es tornarà a poder fer.

Ací pots consultar el Protocol per a la Desescalada de la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia.


Eres de noodles o d’spaguettis?

Tots els recursos informatius d’una biblioteca especialitzada en etnologia i antropologia, amb especial interés en el territori valencià. Servim de suport als treballs  d’investigació, exposició i difusió del personal del Museu Valencià d’Etnologia (conservadors, tècnics de difusió, dissenyadors, etc.), a més a més de ser centre  de referència per als estudiants, investigadors i interessats en l’estudi etnològic. Tots els ciutadans són benvinguts a utilitzar la nostra col·lecció per apropar-se a la diversitat cultural dels pobles i així comprendre millor la societat a la qual vivim. Si vols saber més i si vols conéixer la nostra col·lecció entra al catàleg en línia.


Sempre connectats…

En la fase 1 no podem tindre consulta a la sala i ens hem d’acostumar a que d’ací endavant les consultes i peticions d’accés al document hauran de ser en línia. Aprofitem internet per mantindre’ns connectats. Davant qualsevol necessitat informativa consulteu-nos i si no vos podem donar resposta de segur que vos facilitarem el contacte del centre d’informació que puga fer-ho.

Tanmateix si busqueu un llibre que no tenim, i que considereu que hauria d’estar al nostre centre, no dubteu en fer-nos el suggeriment de compra, la desiderata, nosaltres el buscarem i l’adquirirem. Des de la Biblioteca també fem suport a les llibreries menudes que són les nostres proveïdores i hem d’ajudar a la seua reactivació.


Per a casa…

Entra al catàleg des de casa: http://bibliopac.dival.es/abnetopac20 i tria el que necessites, envia’ns un correu electrònic i quedarem amb tu per a vindre a arreplegar els materials i et concretarem on recollir-los. Hem ampliat tant el número de documents, com el termini de devolució per a que ho tingues més fàcil.

Tots els documents de la Biblioteca estan en quarantena des del 13 de març per la qual cosa estan nets. Tot allò que a partir d’ara es torne  passarà un temps de quarantena de 14 dies dins de borses de plàstic tancades. És un termini de màxims per a garantir la protecció de tots, dels professionals bibliotecaris i de les persones usuàries. Si tens llibres a casa, no patisques de res, no tenim pressa de què ens els tornes però te telefonarem per a informar-te de com tornar-los i fer servir de nou el servei de prèstec.


Si no eres una persona usuària de la Biblioteca de l’Etno i t’interessa allò que t’oferim, mira…

Tens l’oportunitat de poder donar-te d’alta a distància. Reompli este formulari i arreplegarem les teues dades per a poder prestar-te allò que necessites, així com gaudir de la resta de serveis que et podem oferir.


I com pots fer tot açò?Et preguem que utilitzes principalment el correu electrònic. Estarem treballant a la Biblioteca per torns per la qual cosa no vos podem garantir que siga fàcil contactar amb nosaltres per telèfon en tot cas intenta-ho per favor, sinó deixa’ns el teu telèfon al correu electrònic i et telefonarem. La informació de la Biblioteca la trobareu al web de L’Etno, Museu Valencià d’Etnologia i sobretot a este blog.

 

Si vols llegir totes les indicacions juntes ací teniu tota la informació.