Skip to Content

La Biblioteca de L’ETNO és un centre de recursos d’informació obert a tota la ciutadania i té la missió de ser el referent informatiu de la cultura popular valenciana.

Treballem per a oferir una atenció personalitzada i garantir l’accés lliure a la informació i és per esta raó que coordinem el projecte GLAMwiki del museu. La Biblioteca de L’ETNO és un espai de trobada, conversa i intercanvi, i si encara no et creus que les biblioteques ja no són el que eren, no dubtes en vindre a qualsevol de les activitats que organitzem.

Equip de la Biblioteca de L'ETNO
Torneig de la Fallera Calavera 2021
Taller de creació literària a la Jornada Som Rondalla 2021
Taller de memes a la Jornada Som Rondalla 2021
Presentació En Veu Alta de «Benvolguda Quarantamaula»
Publicacions periòdiques locals
Col·lecció bibliogràfica
Fons documentals
El joc d'Espanta la por

Entre mans duguem el cicle de presentacions “En Veu Alta”, els dijous antropològics del “Comboi i Antropologia”, les Jornades sobre Etnopoètica i Narració Oral “Som Rondalla”, la coordinació de la campanya Espanta la por…

La col·lecció bibliogràfica de la Biblioteca de L’ETNO la pots consultar a través del nostre Catàleg OPAC des de qualsevol lloc. Davant qualsevol necessitat informativa no dubtes en preguntar-nos perquè et podem ajudar. Recorda que tenim préstec a domicili.

Vols participar a l’Etnobloc? Tens alguna publicació que vulgues presentar? Tens algun projecte entre mans que vulgues compartir? Si està relacionat amb la cultura popular valenciana o l’antropologia, escriu-nos i parlem.