Skip to Content

17.2.2014 | Lectures

Bibliografia sobre didàctica als museus

El proper dimecres, 19 de febrer, en el Museu Valencià d’Etnologia es celebrarà la III Jornada Formativa de Museus Locals.

Enguany està dedicada a analitzar el paper educatiu dels museus com a espai d’aprenentatge no formal al voltant del patrimoni etnològic. El títol d’esta jornada és Educació i museus locals : la funció educativa del patrimoni cultural. Si punxeu ací accedireu al programa.

Amb motiu de la jornada, la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia ha elaborat una bibliografia temàtica sobre la didàctica als museus amb tots els llibres, articles i fullets que podeu consultar a la nostra Biblioteca. Trobareu títols  que són manuals i d’altres que mostren les experiències didàctiques a diferents museus.

 

Esta bibliografia la podeu consultar en línia, així com descarregar-vos-la i imprimir-la. Nosaltres no l’anem a imprimir, ni l’anem a repartir entre els assistents, això sí, com sempre fem els facilitarem l’accés i la consulta. Entregarem un parell de fulls amb l’enllaç web i la possibilitat d’accedir amb un codi QR, tanmateix també trobaran una selecció de set títols destacats.

En esta ocasió tenim nous ajudants per informar i ajudar a entendre la informació que anem a repartir. Són uns clics molt especials que ens ha preparat el dissenyador del Museu, Andrés Marín. Esperem que vos agraden, a nosaltres ens han semblat fantàstics per il·lustrar material per a una jornada de didàctica.

Mireu que bé que llig el codi Qr este clic! De segur que ja tindreu clar com fer-ho i si encara no sabeu què és un QR, com es llig, com es crea… recordeu que la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia ja vos va ensenyar com fer-ho, punxeu i mireu com és de fàcil