Skip to Content

29.6.2020 | Activitats, Altres

Biblioteca de L’ETNO #NovaNormalitat

La nova normalitat arriba també a la Biblioteca de L’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia. Vols saber com funcionarem a partir d’ara? En un no res t’ho contem!

En la nova normalitat seguim les mesures de seguretat i higiene establertes en els decrets de la Diputació de València, les indicacions recollides als protocols de biblioteques de la Generalitat Valenciana, així com les adaptacions pròpies marcades des de la direcció de la Biblioteca de L’ETNO.

Accés a la biblioteca sense cita prèvia.

Ja no cal que ens avises quan vas a vindre, pots fer-ho al llarg del nostre horari d’obertura. Ara bé, si ens avises et podem preparar els documents i alleugerir la teua consulta.

Com es por consultar?

Quan arribes sempre t’ha d’atendre el personal bibliotecari ja que t’hem de proporcionar els documents, no hi ha accés lliure a les col·leccions

L’ordinador de l’OPAC està disponible per a poder consultar-lo.

 

 

No es pot vindre a estudiar.

Ho lamentem per tots i totes les opositores que han trobat al llarg dels temps un espai magnífic de treball però a hores d’ara no tenim disponibilitat perquè torneu a estudiar, només es pot vindre a la biblioteca a consultar i investigar els nostres materials.

 

 

Préstec i devolucions.

Mantenim l’ampliació del servei de préstec de les fases anteriors: fins a 10 documents durant un mes amb possibilitat d’una renovació.

Els materials que torneu es posen en quarantena durant 14 dies com en les fases anteriors. Volem mantindre la protecció de màxims per a totes i tots vosaltres.

Vos recordem que podeu fer-vos persones usuàries a través d’este senzill formulari.

 

 

Consulta en línia.

En tot cas, mantenim la consulta en línia, si necessiteu resoldre dubtes informatius, accedir a documents, orientació bibliogràfica o allò en què vos puguem ajudar, només cal que ens ho indiqueu a través del correu electrònic o el telèfon.

Recordeu, des de casa teniu accés al nostre catàleg.

 

 

 

 

Mesures de seguretat i higiene.

La biblioteca és un lloc segur, higienitzat i on respectem les mesures de seguretat i distanciament social. Has de vindre en mascareta i netejar-te abans d’entrar les mans amb gel hidroalcohòlic, que trobaràs a l’entrada de la biblioteca.

Ningú toca la col·lecció excepte personal de la biblioteca i mai ho fem sense l’obligatòria higiene de mans, així mateix mantenim la quarantena del llibres retornats i una quarantena més lleugera per als llibres consultats en sala.

L’aforament és reduït i tenim les cadires que pots utilitzar marcades. L’ordinador de consulta es neteja després de cada ús.

 

Horari

De dilluns a divendres – 9:00 a 14:00 hores

Tancat: del 10 al 22 d’agost

Contacta amb nosaltres 

biblioteca.etnologia@dival.es

963883622/ 23 /28 – mòbil 683 39 73 98

Donem servei a través de WhatsApp, punxa sobre la imatge

 

 

Vos esperem com sempre amb un somriure, encara que el trobareu davall d’una mascareta!