Skip to Content

16.1.2023 | Activitats

Comboi i Antropologia amb La Comarca Científica

Agendeu! Dijous, 16 de febrer a les 18:00 hores a L’ETNO

Donem el tret d’eixida al primer Comboi i Antropologia de 2023 amb un grup de professionals que des de fa un temps està fent molt de soroll en l’àmbit de les ciències socials.

L’AVA i la Biblioteca de L’ETNO teníem moltes ganes de tindre’ls de protagonistes en un Comboi i Antropologia i ara més amb el sugerent títol que proposen: «Ni todologia ni terraplanisme, ciència social» 

Encuriosits? Llegiu com es presenten!

Som un espai multimedia d’anàlisi de la realitat social valenciana nascut en 2017. Som ‘Comarca’ perquè defensem la comarcalització com a model de vertebració territorial i les nostres anàlisis parteixen sempre de les 33 comarques valencianes. Som ‘Científica’ perquè ho fem a través de les ciències socials com són l’antropologia, la ciència política, la criminologia, l’economia, la geografia, la història, la psicologia, la sociologia o el treball social. Actualment, La Comarca Científica compta amb la pata associativa ‘La Comarca. Associació Divulgativa de Ciències Socials‘ que va nàixer l’any 2022 i que en els primers mesos de vida ja compta amb quasi 40 socis i sòcies i diverses activitats que posen en valor les ciències socials valencianes.

 

«Ni todologia ni terraplanisme, ciència social» 

Què anem a parlar en el Comboi i Antropologia? Volem donar a conéixer el projecte de La Comarca Científica, comentant els seus orígens i el seu sentit de ser. L’explicació del projecte passa per una visió lineal del temps i una breu anàlisi del canvi i/o revolució que estem vivint com a societat amb l’explosió de les noves tecnologies de la comunicació i la informació. Ho farem a través d’algunes preguntes que ens serviran per a plantejar-nos certes coses. També aprofitarem per a explicar i donar un exemplar de l’últim CIS Valencià, la secció de La Comarca Científica on analitzem el comportament polític i electoral dels valencians.

Participaran en el Comboi del dia 16 de febrer Alexis Lara, Idoia Arreaza i Julia Sanchis.

Alexis Lara
Idoia Arreaza
Julia Sanchis

Ja sabeu, el 16 de febrer a les 18:00 hores teniu un cita a L’ETNO: Comboi i Antropologia amb La Comarca Científica! Vos esperem!