Skip to Content

20.4.2016 | Activitats

Dia del llibre 2016 #BookcrossingMuseos

Un any més, la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia celebrarà el Dia Internacional del Llibre amb l’alliberament de llibres per la ciutat de València. El dia 22 d’abril a través del Bookcrossing posarem en llibertat llibres a diferents racons. Voleu conéixer els títols  i on els podeu trobar?

Ja és el quart any que la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia participa activament amb les biblioteques de museus de tot l’Estat Espanyol en un bookcrossing col·lectiu per celebrar el Dia del Llibre.  Enguany som 56 les biblioteques que hi participem i no hem volgut faltar a esta cita anual. Ací vos deixem el vídeo de promoció que han preparat des de la Biblioteca del Museu ARTIUM

Amb l’esperit del bookcrossing, la Biblioteca alliberarà llibres, principalment  editats pel Museu Valencià d’Etnologia, amb la intenció de qui trobe un, l’arreplegue, disfrute la seua lectura i el torne a alliberar. Així volem que viatgen pel món.

Enguany, ja que el Dia del llibre cau dissabte, nosaltres ho celebrarem el divendres 22 d’abril.  Serà un matí llarg i dur, d’anar d’ací cap allà, de caminar i agafar autobusos, de respondre la gent que ens pregunta perquè deixem un llibre a soles, de pegar cartells… De només pensar-ho, ja estem cansats, però vos assegurem que paga la pena l’esforç.

Potser oblidem una cosa, contar-vos quins llibres en paper trobareu per la ciutat, on i a partir de quina hora estaran al vostre abast. Obriu este tauler de Pinterest i trobareu tota esta informació.

Sigue el tablero Dia del Llibre 2016 – #BookcrossingMuseos de Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia en Pinterest.

LLibres del botanic

 

A més a més dins del Museu Valencià d’Etnologia trobareu llibres de la Biblioteca del Jardí Botànic de la UV. Com que nosaltres anem a alliberar dos exemplars del Costumari botànic de Joan Pellicer als jardins del Botànic, ells alliberaran 4 exemplars al Museu Valencià d’Etnologia. Els trobareu a partir de les 10 del matí als patis del Centre de la Beneficència i a la sala “Secà i muntanya”. En la foto podreu comprovar tots els títols.