Skip to Content

17.4.2018 | Activitats

Dia del llibre 2018 #BookcrossingMuseos

El Bookcrossing, o passallibres 2018, celebra una nova edició. La biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia s’hi ha unit novament amb la intenció de mancomunar esforços per a commemorar el Dia Internacional del Llibre. El dia 20 d’abril allliberarem un total de cinc llibres pel cap i casal. No voldries ser el primer a aconseguir-ne un?

 

 bookcrossing-logoMUVAET

Enguany arribem a la sisesa edició, acompanyant a les biblioteques de museus de tot arreu de l’Estat, que s’han involucrat perquè els llibres puguen aplegar a cada cantó de la geografía española, a més de tractar que un nombre important de ciutadans/es puga conéixer el concepte de Passallibre o Bookcrossing. Per saber-ne més, podeu anar al vídeo preparat per la biblioteca del Museo Artium de vitoria que any rere any organitza aquesta activitat conjunta de totes les Biblioteques de Museus. Ací vos deixem el video preparat per la biblioteca del Museu ARTIUM.

Divendres, dia 20 d’abril, l’equip de la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia es passejarà per la ciutat, descobrint llocs interessants o punts clau on deixar els llibres que viajaran de mà en mà i de lloc en lloc. L’esforç valdrà la pena, perquè és una manera d’entrar en contacte amb tots/totes vosaltres.

Foto Bookcrossing2Els lectors/res l’única cosa que han de fer és agafar el llibre alliberat i gaudir-lo, aprofitar-lo, llegir-lo. Però, també és molt important que hi col·laboreu. Una vegada hàgeu acabat amb l’obra que teniu a les mans, l’heu d’alliberar de nou, perquè una altra persona puga continuar l’aventura.

Els llibres alliberats són: Arquitectura industrial: concepto, método y fuentes d’Immaculada Aguilar Civera, que deixarem per les Torres de Quart, La vela latina: barcas en la Albufera que serà alliberat a la Plaça Redona, Fantasmes al Palau escrit per Ivan Carbonell Iglesias que vos espera al Mercat Central, El gran llibre dels malnoms: els malnoms d’Ontinyet a través de la Història obra de Josep Sanchis Carbonell que serà per l’Estació del Nord i, finalment, Guerra en la ciudad 1936-1939 que trobareu a l’Escola Oficial d’Idiomes de València.