Skip to Content

8.6.2011 | Activitats

El Museu Valencià d’Etnologia en 3D

Hui, 8 de juny de 2011, s’inaugura l’exposició “Secà i Muntanya: exposició permanent del Museu Valencià d’Etnologia”.

Esta sala completa i tanca definitivament l’exposició permanent del Museu que va començar amb La Ciutat Viscuda i va continuar amb la sala Horta i Marjal.

No és este el millor lloc per convidar-vos a la inauguració, encara que també ho volem fer, ni el lloc on dir-vos que si no veniu a visitar-la us aneu a perdre un viatge magnífic a l’interior del territori valencià, però sí és l’espai perfecte per parlar de documents i millor encara dels documents que genera el nostre Museu.

Continuant amb la linea innovadora de les seues exposicions, la documentació ephimera que s’edita amb este motiu no es queda enrere. El Museu Valencià d’Etnologia vos convida a visitar la nova sala en 3D.

A l’arxiu de la Biblioteca-Centre de Documentació del Museu conservem tota la ephimera generada amb motiu de les exposicions, per primera vegada anem a fer l’ingrés d’un document amb una imatge en 3D. Vos podríem haver mostrat la invitació en 2D, és clar, es veuría molt millor des d’este bloc, però ens perdríem el valor que té este document.

No penseu que necessiteu ulleres, no esteu perdent la vista ni heu de consultar al metge, no penseu que heu begut massa vi al migdia ,ni que la impremta ha comés una errada, és la invitació del Museu Valencià d’Etnologia!!!

Sabem bé que no podeu disfrutar-la per no tindre-la impresa, però si voleu fer-ho, no s’ho penseu.  Apropeu-vos al Museu i passeu per la Biblioteca, ací conservem cinc exemplars de cada document que crea el Museu, així que si no podeu vindre hui, qualsevol dia vos passeu i la podreu consultar.

De tota manera per si algú visita hui el nostre bloc i vol tindre més informació sobre l’hora de la inauguració, ací teniu també el revers, per què vegeu la informació necessària.

No és l’únic material de ephimera en 3D que esta exposició ha generat, el cartell també té les mateixes característiques. No disposem en este moment d’un còpia digital, però ben segur que molt prompte vos la farem arribar des d’este racó de llibres i molt més.

Si veniu a visitar la sala o entreu al Centre Cultural de la Beneficència, just al rebedor del Museu, vos trobareu amb un cartell de grans mides també en 3D, no oblideu demanar les ulleres per poder vore’l!!!

Per cert, no han oblidat este detall, amb la invitació van unes ulleres roges i blaves per poder veure com el Sant Vicent o l’aixà et donen la benvinguda al museu eixint del paper. Ací les teniu…

Vols saber una cosa? si pots aconseguir unes ulleres d’este tipus i mires la invitació en esta entrada del nostre bloc, podràs veure-la en 3D i disfrutar-la tant com si estiguera impresa, encara que… ens agradaria més si vingueres a visitar-nos!!