Skip to Content

20.2.2020 | Activitats, GLAMwiki

El projecte wiki del Museu Valencià d’Etnologia

Si vols saber quines accions #GLAMWIKI hem desenvolupat al Museu Valencià d’Etnologia estàs convidat a entrar i conéixer el nostre viquiprojecte.

Farà ja dos anys que a les IV Jornadas de Bibliotecas de Museos, que tenien com a títol “Estrategias sostenibles y alianzas en bibliotecas de museos”, presentàrem des de la Biblitoeca del Museu Valencià d’Etnologia la següent comunicació: “Un Wikiresidente en la Biblioteca del Museu Valencià d’Entologia” signat per Amparo Pons, Francesc Fort, Andrés Marín i Sergio Baggetto. Esta presentació es basava en el pòster presentat a les Jornades FESABID de 2017.

Dos anys després ha eixit publicat aquell article escrit en acabar la jornada. Ha passat el temps i hauria d’actulitzar-se perquè des d’aleshores han hagut canvis sobretot que ja no tenim wikipedista, però tenim una col·laboradora magnífica que es diu Montse. Este és el nostre viquiprojecte.

L’article anterior al nostre també és ben interessant: «Líneas para el desarrollo de proyectos con Wikipedia y Wikimedia Commons en museos y bibliotecas» que van presentar Rubén Ojeda i Jesús Tramullas. No vos heu de perdre cap de les dos lectures.

Punxeu sobre la imatge i accedireu a l’article a la pàgina 121