Skip to Content

27.3.2014 | Activitats

LLiurament del III Premi d’investigació Joan Francesc Mira

Demà divendres, 28 de març, a les 19:00 hores es lliurarà el III Premi d’investigació Joan Francesc Mira a Eva Mompó López en la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València

III premi joan francesc Mira - Biblioteca Museu Valencia Etnologia

 

Eva Mompó López és la guanyadora del  III Premi d’investigació Joan Francesc Mira amb l’obra Queremos ser lyambae, sin dueño : mujeres guaraníes por la autonomía indígena en Bolívia. Tenim moltes ganes de tindre la publicació del premi en la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia, només arribe vos ho farem saber.

L’acte de lliurament estarà dedicat en homenatge a Ana Albertos, antropòloga, membre de l’Associació Valenciana d’Antropologia i companya del Museu Valencià d’Etnologia que va faltar el mes de novembre de 2013.

Començarà amb la conferència a càrrec de Manuel Delgado, professor titular d’Antropologia de la Universitat de Barcelona amb el títol: “En el regne de l’impossible. Vers una antropologia del circ”. El Premi serà presentat per Josepa Cucó, catedràtica d’Antropologia de la Universitat de València, i  hi intervindran Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València i Joan Francesc Mira, antropòleg i escriptor.

Una vesprada interessant per recordar a Ana Albertos, escoltar a Manuel Delgado, Josepa Cucó,  Antonio Ariño i Joan Francesc Mira i acompanyar i felicitar  Eva Mompó. La Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia assistirà, s’apunteu?