Skip to Content

19.4.2011 | Lectures

Per saber més de la Setmana Santa

La Biblioteca-Centre de Documentació del Museu Valencià d’Etnologia elabora bibliografies temàtiques de les publicacions que té a la seua col·lecció.

Com saps pots consultar el material bibliogràfic de la biblioteca al nostre catàleg amb tots els avantatges… des d’on tu vullgues i quan tu vulgues, este és el nostre enllaç: http://bibliopac.dival.es/
A més a més, volem facilitar-vos el treball i per això fem recerques selectives d’àrees temàtiques d’interés  per al museu i els nostres usuaris.

El passat any 2010, del 20 de gener al 4 de juliol, es va mostrar al Museu Valencià d’Etnologia l’exposició “La Setmana Santa Marinera de València: creences vora la mar“, una introducció a la particular festa religiosa que es celebra als barris del Cabanyal-Canyamelar i el Grau de la ciutat de València. Amb motiu d’esta exposició temporal, la Bilbioteca-Centre de Documentació va crear una bibliografia sobre la festa de la Setmana Santa, i quin millor moment que este mes d’abril per traure de nou al carrer este recurs bibliogràfic, ara que es passegen pels carrers dels pobles valencians les confrariesi els passos de la Setmana Santa.

Bibliografia de Setmana Santa