Skip to Content

5.5.2021 | Activitats

Presentem En veu alta «Animetes santes»

El proper 20 de maig a les 18:30 presentem el darrer Premi Bernat Capó «Animetes santes : costums tradicionals valencians sobre el més-enllà»

El 20 de maig la Biblioteca de L’ETNO ix al Pati 1 de L’ETNO per presentar el 21é Premi Bernat Capó just a la mateixa porta de l’exposició temporal “Faltar o morir: un recorregut sobre l’absència

 

El Premi Bernat Capó arriba renovat amb un nou disseny i enfortit pel suport institucional de L’ETNO – Museu Valencià d’Etnologia que concedeix el premi. El seu autor Josep Lluis Santonja ens parlarà de com els valencians i les valencianes hem viscut i vivim la mort a través del seu llibre «Animetes santes : costums tradicionals valencians sobre el més-enllà».

Acompanyaran l’autor: Joan Seguí, conservador de L’ETNO, i Núria Sendra d’Edicions El Bullent.

Una hora abans, a les 17:30 hores vos oferim la possibilitat de fer una visita guiada a l’exposició “Faltar o morir”. Els grups per a la visita són molt reduïts amb motiu de la COVID19, són grups de 10 persones per la qual cosa es crearà el grup per ordre d’entrada de la petició al correu electrònic: letno@dival.es

Recordeu!

Dia: dijous, 20 de maig

Hora: 18:30 hores

Lloc: pati I de L’ETNO – Museu Valencià d’Etnologia (aforament màxim 60 persones)

Cal inscripció: Si esteu interessats en assistir per favor envieu un correu a letno@dival.es amb les vostres dades: nom, cognoms i telèfon. Necessitem controlar l’aforament i fer seguiment de les persones assistents.

Vos recordem les mesures COVID19: ús obligatori de la mascareta, neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i mantindre les distàncies personals.

Vos esperem a tots i a totes!