Skip to Content

1.3.2018 | Activitats, Altres

Punt de lectura : #SofàCabanyal

En la nova exposició temporal, El Cabanyal 1900-1991 : fotografies de la família Vidal, la Biblioteca del museu obri un nou punt de lectura dins de la sala.

A partir d’ara qui vinga a la sala X del Museu Valencià d’Etnologia a vore una exposició temporal, tindrà l’opció de gaudir de la mostra a través de la lectura. El Muvaet ha creat un racó per poder seure amb tranquilitat i poder llegir, i no en un lloc qualsevol, sinó en unes butaques de llegir molt especials: el #SofàCabanyal.

Un parell de butaques que cada exposició transformarà per a poder ser coherents amb el discurs museogràfic. I com es fa això? Doncs amb un nou entapissat. Potser alguns recordeu el #SofàBurguer.

Rosana Andreu al #SofàBurguer

Rosana Andreu, bibliotecària de Cambrils, al #SofàBurguer

Era una butaca de llegir molt característica pel seu estampat d’hamburgueses i que la Biblio va reutilitzar de la museografia de l’exposició Barres i estels : els valencians i els Estats Units. 

Barres_i_estels._Sala_(27)_-Foto_de_Hector_Juan-_(15892200687)

Exposició “Barres i esteles”. Fotografia: Héctor Juan

I què podeu llegir si veniu a l’exposició El Cabanyal 1900-1991? Doncs lectures relacionades amb el barri. Trobareu llibres que parlen de la història del barri, dels moviments veïnals, sobre fotografia, arquitectura… fins i tot podreu vindre a prendre nota de bones receptes de la cuina cabanyalera. Cada dos setmanes canviarem els títols i així poc a poc oferirem lectures noves i la Biblioteca podrà mostrar tot el que es pot consultar en la nostra col·lecció.

Lectures del Cabanyal al punt de lectura. Des del 22 de febrer.

Lectures del Cabanyal al punt de lectura. Des del 22 de febrer.

Si algú està pensant si els llibres estaran nugats, lleveu-vos eixe pensament del cap. La Biblioteca confia en els lectors que ens visiten, tant en la sala de lectura, com en el punt de lectura de la sala d’exposicions. Farem seguiment dels llibres i de com els tracteu. Si desapareix algun vos ho farem saber, així com també si teniu cura d’ells. I estem segurs que així serà.

Només ens queda mostrar-vos el nou racó per traure suc a la biblioteca. Vos agrada? Doncs no vos ho penseu més i veniu a fer-vos una foto al #SofàCabanyal. Vos esperem!

Punt de lectura

Punt de lectura per a traure suc a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia