Skip to Content

3.12.2019 | Activitats

Vols esta #EtnoTotebag? Participa!

Obrim desembre amb una nova convocatòria del concurs fotogràfic a Instagram #CapAUnMuseuSostenible, en esta ocasió l’etiqueta protagonista és #EtnoCiutat Glocal. Voleu saber-ne més? Convidats esteu a entrar i llegir!

Per si encara esteu preduts i no sabeu què és això de #CapAUnMuseuSostenible només vos donarem dos pinzellades: és el concurs fotogràfic a Instagram que el Museu Valencià d’Etnologia ha obert fins el mes de setembre de 2020 per a reflexionar a través de la fotografia sobre diversos temes vinculats a les ciutats valencianes. El premi són #EtnoTotebags, bosses realitzades amb materials reutilitzats de les lones publicitàries de les exposicions i activitats del museu. A més de ser precioses amb esta iniciativa ens sumem al compliment i defensa dels ODS de l’Agenda 2030.

Si voleu saber més no dubteu a consultar esta entrada on vos ho expliquem tot fil per randa i on trobareu les bases del concurs i totes les modalitats segons el calendari de l’any ja que cada dos mesos canviem de tema: #CapAUnMuseuSostenible, nou concurs fotogràfic per a Instagram

El repte per al mes de desembre de 2019 i gener de 2020 és #EtnoCiutatGlocal:

Volem fotografiar els edificis singulars de les ciutats valencianes… que donen identitat… enfront d’uns altres d’aspecte “global”, i és que la globalitat afecta fins i tot a la nostra arquitectura i unifica les ciutats,  per la qual cosa volem comprovar la singularitat dels edificis de les ciutats valencianes que mostren la nostra identitat front els dissenys i les construccions que ens poden habitar qualsevol ciutat del món.

Etiquetes del període: #CapAUnMuseuSostenible #EtnoCiutatGlocal

A partir del dia 1 de desembre fins al dia 31 de gener  ja podeu penjar les vostres fotos a Instagram i recordeu les dos etiquetes que cal incloure.

Potser amb este vídeo entengueu a què fem referència quan parlem d’edificis singulars! I a la vostra ciutat, quins edificis teniu?