Skip to Content

2.3.2023 | Activitats

Comboi i Antropologia amb Alba Herrero i Ana Penyas

Agendeu! 29 de març a les 17:30, però no a L’ETNO, esta vegada anem a l’IVAM!

Si una persona membre de l’Associació Valenciana d’Antropologia (AVA) com és Alba Herrero exposa junt a Ana Penyas a l’IVAM no hem de perdre l’oportunitat d’anar-hi de visita de la mà de les dues. I si a més l’IVAM, com a bones veïnes, ens obrim les portes de bat a bat, doncs allà anem!

Cal aprofitar l’oportunitat que el 23 d’abril l’exposició finalitza i no podem quedar-nos sense anar de Comboi i Antropologia allí!

Si eres nova per ací i no saps de què va açò del Comboi i Antropologia és justet això un comboi organitzat per la Biblioteca de L’ETNO i l’AVA per a conèixer investigaciones, sobretot ens interessa la part metodològica, de professionals de l’Antropologia. Un Comboi que abans era un Café i que duguem entre mans des de 2016, ara fa ja uns quants anys.

 

 

Alba Herrero i Ana Penyas no necessiten moltes presentacions. L’antropòloga i la il·lustradora, Premi Nacional del Còmic 2018, han unit narratives diverses, la gràfica i la social, per a fixar la mirada en els treballs de la llar i les cures remunerades.

En una casa. Genealogia del treball de la llar i les cures

Volem conèixer la investigació que hi ha darrere d’esta exposició, l’etnografia i les entrevistes que després han esdevingut en l’obra gràfica de l’artista Ana Penyas. Volem saber com han treballat juntes per a unir les dues formes narratives que en principi poden semblar tan allunyades i que tan bons resultats han donat.

Si estàs interessada en assistir envia’ns un correu a biblioteca.etnologia@dival.es, reserva el teu lloc ja que les places estan limitades i espera a rebre la nostra confirmació.

La Biblioteca de L’ETNO i l’Associació Valenciana d’Antropologia volem agrair l’IVAM l’acollida i les fotos utilitzades en este post.

Ens trobem el 29 de març a les 17:30 a la porta principal de l’IVAM! Recorda apuntar-te abans!