Skip to Content

21.1.2022 | Activitats

Comboi i Antropologia

Amb el 2022 arriba Comboi i Antropologia!!! Doncs no es deia Café i Antropologia? Serà el mateix? Què ha passat ací? Per què?  Més dubtes? Doncs si tens curiositat, entra i t’ho contem tot fil per randa!

Comboi i Antropologia és el nou nom que reben els dijous antropo-lògics a la Biblioteca de L’ETNO que des de 2016 organitzem amb l’Associació Valenciana d’Antropologia. Sí, és el nostre Café i Antropologia de sempre però renovat, amb una nova imatge, amb una nova marca i amb la mateixa càrrega d’antropologia informal i no acadèmica que tenia abans, amb les mateixes ganes de conversa i intercanvi de sempre.

Però estareu d’acord amb nosaltres que després d’un confinament, d’una pandèmia que sembla no acabar mai, i de moltes sessions sense café calia canviar, no? Entre sessió i sessió va sorgir la idea entre algunes participants de l’Associació Valenciana d’Antropologia, d’aquelles que no falten mai, i dit i fet ací tenim… Comboi i Antropologia! 

Això sí amb una bona dosi gràfica amb caràcter de L’ETNO ja que hem convidat un dels pares de l’Antropologia, Franz Boas, perquè siga la nova imatge del #ComboiAntropologia. Esta fotografia lliure de drets data de 1894 quan Boas a la Fira Mondial de Chicago va representar postures rituals del poble Hamat’sa. A partir d’ara ell vos convidarà a les sessions de Comboi i Antropologia a la Biblioteca de L’ETNO, i ara sí que sí no li podeu dir que no!

Vos avancem a grans trets el calendari de 2022. Encara no tenim títols definitius però sí convidats i convidades que volem que ens conten i dels que volem aprendre. Per ara només preneu nota al vostre calendari, reserveu la data i apunteu les 6 de la vesprada, i  per suposat no oblideu compartir la informació:

24 de febrer amb Raquel Sánchez Padilla, Ángela Calero Valverde i Teresa Vicente Rabanaque del grup d’investigació “DIVERSIDADES. Antropología y Diversidad Funcional”

12 de maig amb Hernan Fioravanti de segur mirarem Velluters amb altres ulls, ja vos contarem.

7 juliol amb Alba Herrero, Anaïs Florin i Natàlia Castellanos descobrirem A hores d’ara.

Setembre amb Tània Muñoz i Almudena Francés, dues narradores que ens mostraran altres punts de vista i usos de l’entrevista.

En breu vos informarem de la primera sessió del dia 24 de febrer. Vos esperem a tots i a totes!