Skip to Content

23.7.2019 | Activitats, Espanta la por

Convocatòria a biblioteques i museus #EspantaLaPor2019

Convoquem les biblioteques i museus etnològics locals a participar a #EspantaLaPor2019!!!

Tornem enguany amb una nova campanya, la 4ª, de l’Espanta la Por! amb la qual continuar per la nostra senda de revelar els tresors que conté el nostre imaginari i acostar-lo a adults i a menuts.

Així, un any més, des de la Biblioteca de Museu Valencià d’Etnologia convoquem i convidem totes les biblioteques publiques valencianes, les biblioteques escolars i els museus etnològics locals a participar activament en aquesta nova proposta.

A més del suport del personal del Muvaet, comptem amb l’ajuda de la Subdirecció General del Llibre, Arxius i Biblioteques i, per descomptat, amb el total recolzament del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana (COBDCV)

Les experiències dels anys 2017 i 2018, a més d’enriquir-nos, d’haver-nos fet que ens coneguérem i d’haver dut a terme activitats, jornades i experiències compartides, ens ha donat fruits saborosos com el premi Samaruc 2019 al Bibliotecari de l’any, un gran ressò i la vostra inestimable implicació.

Enguany, a més ens dirigim a aquelles biblioteques i museus locals que no hi han participat o que no coneixen l’Espanta la Por! i a les quals encoratgem perquè s’unisquen al nostre món i tasten una nova experiència. Si vols conéixer com un projecte de la Biblioteca del Museu VAlencià d’Etnologia ha esdevingut en campanya col·laborativa llig ací.

Si voleu participar-hi i obtindre els materials, cal inscriure’s seguint el següent enllaç.

Aquest 2019, tenim més sorpreses per a vosaltres i per a organitzar un Espanta la Por! més comboiador i interessant, si cal. Veurem el nou cartell, les noves propostes, compartirem les memòries ja realitzades i en crearem, amb el suport i la col·laboració de tot el món, de noves i ens ho passarem d’allò més bé.

També vos demanem que, perquè la campanya arribe al llarg i ample del territori valencià i que tots puguen tindre l’oportunitat d’assaborir aquesta experiència tan original, que reenvieu este missatge als companys que penseu els puga interessar.

A mesura que es desenvolupen les activitats, anireu rebent tota la informació necessària.

Este serà el procés:

1- Ara ompliu el formulari per a apuntar-vos.

2- Rebreu una confirmació i l’accés als primers materials: recursos d’anys anteriors i les memòries col·lectives de 2017 i de 2018.

3- A partir de setembre, coneixereu la imatge i els recursos per a enguany (potser abans tindreu algun tast).

4- Al començament d’octubre vos convocarem a una reunió per a encetar l’Espanta la por 2019

*Nota: les dates podran variar ja que som pocs coordinant este gran monstre que hem creat entre tots. Si trobeu que hi ha cap buit en la comunicació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Comptem amb tots vosaltres!

Anem fent!