Skip to Content

7.7.2020 | Activitats, Altres, Espanta la por

Participació de biblioteques i museus locals a #EspantaLaPor2020

Feu comboi un any més amb la Biblioteca de L’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia? Comencem calfant motors, ací teniu la convocatòria participativa per a biblioteques i museus etnològics locals!

Per ací aguaita #EspantaLaPor2020 i ja són 5 anys espantant grans i menuts i reivindicant la nostra por, els nostres mostres i la nostra oralitat!

Un any més volem compartir la campanya amb les biblioteques valencianes i els museus locals i un any més vos necessitem per a que ens ajudeu a estendre el moviment Espanta la por per tots els racons de la geografia valenciana.

Enguany teniu una missió molt important: necessitem que les escoles valencianes òbriguen les portes dels centres a la Quarantamaula, les bruixes i l’Home dels Nassos.  Ens tireu una maneta? Ens podeu ajudar a que la informació arribe a les escoles (informació Espanta la por a l’escola) i els presenteu l’oportunitat de treballar junt a la vostra biblioteca o el vostre museu. En 2020 l’alumnat d’infantil i primària  tindrà uns materials magnífics per a treballar a l’aula i completar tot el treball de difusió i animació lectora que feu any rere any. Busquem aliances fortes a les poblacions valencianes entre les biblioteques, els museus i les escoles. Vos apunteu?

El primer que heu de fer és donar-vos d’alta en la campanya a través del formulari. Este procés l’heu de fer cada any, no podem suposar que per participar l’any passat enguany també voleu, i no tardareu més que 2 minuts. A partir de rebre la vostra inscripció, vos donarem d’alta i vos facilitarem l’accés a la carpeta compartida amb tots els materials per a desenvolupar el vostre propi Espanta la por.

Si encara no esteu convençuts o convençudes, llegiu la convocatòria o escolteu esta gravació que teniu ací davall. El passat 6 de juliol vam fer una reunió per zoom per a explicar-vos a tots i a totes les novetats 2020.

Davant qualsevol dubte contacteu amb nosaltres:

La persona de contacte principalment és Carles Penya-roja

963883628 /22

centredocumentacio.etnologia@gmail.com

Com a novetat de comunicació enguany hem creat un grup de difusió de Whatsapp 683 39 73 98, si punxeu el logo que hi ha davall ens enviareu un missatge directe:

 

 

 

Vos esperem!