Skip to Content

30.5.2016 | Activitats

Presentació : «Hacia África : diario de un viaje, 1953»

Arribem a l’última presentació del cicle «En veu alta a la Biblioteca» abans de l’estiu. En esta ocasió ens trobarem amb el llibre del pintor Genaro Lahuerta.

genaro lahuertaEl proper dimecres, 1 de juny, vos esperem a les 19 hores a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia per presentar-vos el llibre : «Hacia África : diario de un viaje, 1953» de Genaro Lahuerta.

Quan Genaro Genaro Lahuerta va viatjar per primera vegada a l’Àfrica Occidental va iniciar un diari de viatge entre els mesos d’abril i maig de 1953 mentres recorria les ciutats de l’antic protectorat espanyol com ara són  Sidi Ifni, l’Aaiun, Smara, Cabo Juby, etc. L’edició d’este diari mig segle més tard ens descobreix aspectes poc coneguts del pintor: la seua vocació literària i fotogràfica. Si punxeu, accedireu a la presentació del llibre a Etnobloc.

Per presentar el llibre comptarem amb Manuel García, crític d’art i editor de La vuelta del ruiseñor, i amb Genaro Lahuerta Galiana, fill de l’artista.

 

 

Vos recordem la nostra adreça: C/ Corona, 36 (València). Podeu vindre amb el següent transport públic si no voleu fer un bonic passeig pel centre de la ciutat:

EMT –  Línies 1, 2, 5, 5B, 8, 28, 29, 79, 80, 95

Metro –  Línia 1, Estació Túria i Estació Àngel Guimerà / Línia 4, Estació Reus

Valenbisi – hi ha un aparcament just enfront del Museu

L’accés es farà per la porta principal del Museu Valencià d’Etnologia al carrer Corona  i a través del Pati II del Centre Cultural de la Beneficència. Tot estarà senyalitzat i no tindrà cap pèrdua.

Per completar la informació vos deixem els fullets amb tot el que cal saber: fullet.

Punxeu ací i accedireu a la resta de presentacions programades

 Ens agradaria moltíssim poder comptar amb vosaltres. Vos esperem!