Skip to Content

17.9.2021 | GLAMwiki

Viquiconcurs fotogràfic Espais valorians

AMPLIAT TERMINI FINS 17 D’OCTUBRE!!! Voleu guanyar un sopar per a dues persones en un restaurant de Castalla mentres ajudeu al coneixement lliure i a la difusió de la figura i obra d’Enric Valor? Llegiu atentament el que vos hem de contar!

Ja sabeu del nostre compromís amb la Wikipèdia i el coneixement lliure des que en 2016 obrírem el Viquiprojecte del L’ETNO. També sabeu que ens agrada unir està visió estratègica amb tots els projectes que desenvolupa la Biblioteca, així com amb les exposicions de L’ETNO que pel seu contingut permet que encaixe la cultura popular i la Viquipèdia. Enguany conectem de nou la Viquipèdia amb un dels nostres projectes estrela: Espanta la por!

En 2021 dediquem la campanya Espanta la por a Enric Valor i un dels nostres objectius serà ajudar a difondre l’obra i figura d’Enric Valor en la enciclopèdia en línia més consultada del món i els seus projectes germans amb el Viquiprojecte Enric Valor

Dins del viquiprojecte convoquem un concurs de fotografia per poder documentar gràficament tots els espais valorians vinculats a les rondalles valencianes i no ho fem a soles sinó acompanyats de la Càtedra Enric Valor, de l’Ajuntament de Castalla, del Centre Cultural Castellut, de l’Agrupació Fotogràfica de Castalla i por suposat sempre de la mà d’Amical Wikimedia i Wikimedia España amb tots els seus voluntaris i voluntàries.

Només heu de pensar en gaudir de la natura, en fer fotos, o buscar les que ja teniu fetes, i alliberar-les de manera molt senzilla perquè tot està molt ben explicat i clar a la pàgina del Viquiconcurs Fotogràfic d’Espais Valorians.

Teniu fins el 17 d’octubre per a pujar fotos! Si voleu conèixer tot el necessari per a participar i comprovar com és de fàcil entreu al viquiconcurs , o també podeu llegir-ho descarregant este fullet!

El lliurament de les 3 persones premiades serà el proper 23 d’octubre a la Fira de la Fantasia de Castalla i nosaltres no pensem faltar! Vinga, animeu-vos a participar!