Skip to Content

8.7.2022 | Activitats, GLAMwiki

Viquimarató Corpus de València

T’apuntes a editar articles a la Viquipèdia sobre el Corpus de València? Volem millorar els que ja estan i crear de nous  i per a fer-ho vos convidem a participar al Viquimarató Corpus.

Esta activitat forma part del Viquiprojecte Corpus de València.

Quan?

El dilluns 18 de juliol a les 11 hores  fins a les 19 hores aproximadament.

Si no puc anar tot el dia també puc assistir?

Per suposat que sí, quan pugues arribar seràs benvingut.

On?

A la Biblioteca de L’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia.  Carrer Corona, 36 (Centre Museístic La Beneficència)

Visita especial

A les 16 hores farem unavisita guiada a l’exposició Espill de Festa: el Corpus amb Pilar Payà, comissària de l’exposició. Esta viquimarató i tot el viquiprojecte el Corpus es fa amb motiu d’esta exposició que s’inaugurará el 14 de juliol.

L’objectiu està clar, després d’analitzar la informació que sobre la festa grossa de la ciutat de València, pensem que cal millorar-la i ampliar-la. La Biblioteca de L’ETNO aportarà l’espai, la connexió a internet i tota la bibliografia necessària per a poder aportar veraficabilitat als articles que s’editen eixe dia.

No és la primera vegada que fem una viquimarató, ja són unes quantes les que hem fet des de 2016. Si no tens ni idea de com editar a la Viquipèdia, tranquil·litat,hi hauran persones expertes que et podran ajudar. I si eres un persona experta en la festa del Corpus, doncs ser`sa molt benvinguda.

Informa’t de tot i apunta’t des d’ací

Per cert, la imatge que encapçala este article és de Rafa Esteve. Està alliberada a Wikimedia Commons i està allí com a resultat del Wiki takes que realitzàrem el passat 19 de juny. Una activitat més que forma part del Viquiprojecte Corpus gràcies a la qual hem alliberta, per ara, 2953 fotografies.