Skip to Content

25.2.2020 | Activitats

Wiki Loves Folk Falles 2020 amb nous premis! – CANCEL·LAT

Un any més torna el concurs fotogràfic Wiki Loves Folk Falles per a gaudir la festa i difondre les falles arreu del món i enguany amb més premis! Enguany el COVID-19 ens ho ha trastocat tot però aprofiteu el confinament per a regirar les vostres càmeres i alliberar les que ja teniu a hores d’ara! De segur que en no res podrem fer moltes mes!

IMPORTANT!  En començar el confinament escrivíem açò: Encara que amb motiu de la crisi del Coronavirus que estem patint les Falles 2020 s’han ajornat el concurs està obert. De fet es va obrir abans del dia 20 per a poder penjar les fotografies de la desplantà i totes aquelles que pogueren mostrar les conseqüencies de l’ajornament de la festa fallera. Es mantindrà obert per a pujar fotos fins que es celebren les Falles 2020 i quan eixa data estiga clara deteminarem fins quin moment estarà obert i quan triarà el jurat les fotografies guanyadores. Molts ànims a tots i a totes! 

Hui, 13 de maig de 2020 definitivament cancel·lem el concurs ja que no hi hauran Falles 2020.

Este és el quart any que el Museu Valencià d’Etnologia convoca un concurs especial dedicat a les Falles dins el meravellós concurs Wiki Loves Folk que va crear Wikimedia España allà per l’any 2016. Per a esta edició especial dedicada a la festa valenciana més internacional comptem amb la implicació conjunta de Wikimedia España, Amical Wikimedia i l’Associació d’Estudis Fallers (ADEF).

Es tracta d’un concurs fotogràfic que té com a objectiu triar la millor foto d’una falla i la millor foto d’una activitat fallera (mascletà, ofrena, vida al carrer, música, bandes…) i per a conseguir-ho només demanem agafar la càmera, eixir al carrer, gaudir de la festa, fer fotos i pujar-les a Wikimedia Commons d’una manera molt fàcil i senzilla. Com sempre diem qui no sàpiga que ens pregunte, que la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia sempre està disposada a ensenyar com es pot compartir el coneixement en obert. Fins i tot podeu demanar fer una taller d’edició especial.

Les fotos es podran pujar fins que es celebren les Falles 2020, està oberta l’opció de pujar-les des de principis de març i es tancarà quan es celebren definitivament. Un jurat triarà les millors en les dues modalitats per a rebre com a premi uns regals meravellosos: llibres, una #EtnoTotebag #CapUnMuseuSostenible i un Joc Espanta la por.

Ací tota la informació completa de la convocatòria

Qualsevol pot participar, només heu de tindre ganes de gaudir de la festa i voler compartir en l’enciclopèdia més consultada del món la vostra visió de la festa fallera!

Mireu, quines fotos van guanyar l’any passat:

Millor foto de falla 2019. Autor: Enric Cuenca Yxeres

 

Millor foto activitat fallera 2019. Autor: Fjgn73

 

Animeu-vos que és molt divertit!