Skip to Content

26.5.2022 | BiblioPOP

Les exposicions itinerants de L’ETNO, també a les biblioteques

L’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia, té un interessantíssim programa d’exposicions itinerants que oferta amb la finalitat de difondre i potenciar el nostre patrimoni etnològic. Com a museu de la Diputació de Valencia, L’ETNO té un fort compromís amb el territori al qual  ha d’arribar també a través de les exposicions.

Les biblioteques són espais dinàmics que poden acollir exposicions. No només en el cas de tindre espai físic disponible en la pròpia seu, sinò també com a col·laboradores amb altres serveis de la entitat de la qual depenen per acollir-les conjuntament.

En tot cas, des de la Biblioteca de L’ETNO pensem que és un servei del nostre museu que haurieu de conèixer per poder tindre l’oportunitat de demanar-les. A més a més, la companya responsable d’este servei és tan facilitadora, que de vegades, fins i tot, sembla bibliotecària. Ella és Estefania Martínez i estarà encantada de rebre les vostres consultes i peticions.

 

«Festa i Foc». Fot. de David Cantillo
Exposició «València en blanc i negre»
Exposició «Crònica de la gran guerra»
Exposició «Jarque. La vida i la càmera»

Tota la informació la teniu al web de L’ETNO. Des d’allí podreu consultar: les bases d’este servei on vos expliquen totes les condiciones, les exposicions ofertades, les actuals exposicions que estan en itinerància i els documents de petició.

Heu de tindre en compte que és un servei de la Diputació de València per la qual cosa és gratuït per a les poblacions de la provincia de València. Si sou d’altres províncies per suposat que es poden demanar, però caldrà fer-se càrrec de certes despeses com és el cas del transport, el muntatge i el desmuntatge.

No ho dubteu i davant qualsevol dubte, consulteu el web o escriviu a Estefania a itinerants.letno@dival.es

És una oportunitat que vos recomanem que considereu i que no dubteu en preguntar perquè des de l’ETNO la premisa és ajudar a tots i a totes.