Skip to Content

31.7.2023 | Espanta la por

Obrim, com cada any, la participació a Espanta la por 2023!

De nou ací! Anunciem a tots i a totes els i les professionals de museus etnològics locals i de biblioteques de l’àmbit valencià que encetem la nova temporada l’Espanta la por 2023!

Com sempre, a l’estiu, vos donem la benvinguda i obrim la convocatòria per a participar en la nova edició del nou Espanta la por 2023!

Enguany, novament, vos recordem que, a més de la vostra inestimable participació, necessitem la vostra valuosa participació a l’hora de contar-nos i de compartir amb nosaltres les vostres experiències.

Efectivament, ací rau una de les claus de la campanya Espanta la por!, ja que totes i tots fem partícips a la resta de les nostres idees i esforços en forma de memòria, que enriquirà les aportacions de tots i estimularà noves iniciatives.

Per cert, vols trobar la teua biblioteca o institució al mapa Espanta la por ’22!? Endavant, ací la tens!

Espanta la por va fent camí des de l’any 2016, per tant, no vos contem res que no conegueu. Tota pedra fa paret i, entre totes i tots, edifiquem un gran monument a la tradició oral valenciana.

Així, anirem servint-vos, a poc a poc, nous recursos perquè els pugueu aprofitar, de tal manera que, a les acaballes de setembre, tindreu tot al vostre abast.

Ah!, com cada any, vos fem memòria: cal apuntar-se per a cada campanya, ja que, en cas contrari, no tindríeu accés a la informació.

Apunta’t des d’ací.

És un plaer i un honor compartir, un any més, aquests moments amb vosaltres!

 

Equip de la Biblioteca de l’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia