Skip to Content

22.7.2022 | Espanta la por

Obrim la participació a Espanta la por 2022!

Comuniquem a tots els professionals de museus etnològics locals i biblioteques valencianes que està oberta la convocatòria per a participar en Espanta la por 2022!

Com cada juliol, obrim la convocatòria per a participar en Espanta la por 2022! Vos anunciem que enguany anem a treballar la nostra geografia fantàstica com a tema conductor, per la qual cosa penseu en la vostra geografia local, si hi ha espais màgics al vostre voltant, si podeu fer rutes de llegenda, etc. Ja sabeu que nosaltres vos donem els nostres recursos i, després, cadascú fa el que pot o el que vol.

Recordeu que la participació en Espanta la por suposa l’obligació de contar després que és el que heu fet i ahí està la vertadera importància de la campanya: que tots i totes aprenem els uns dels altres. Consulta des d’ací la memòria participa de l’any passat i aprén dels teus companys i companyes.

Espanta la por camina des de 2016 per la qual cosa no vos ve de nou, ja teniu experiència i sabeu que els recursos sumen i són acumulatius.

Al mes d’ agost, traurem recursos per començar a avançar el que ha d’arribar per Tots Sants i, a final de setembre, vos podrem donar els recursos complets.

No oblideu apuntar-vos-hi perquè, sinó, no vos arribarà la informació. Recordeu que cada any vos heu d’apuntar de nou.

Apunta’t des d’este formulari

 

Gràcies a tots i a totes per la confiança i la col·laboració!

 

Equip de la Biblioteca de l’ETNO, Museu Valencià d’Etnologia