Skip to Content

24.5.2016 | Activitats

Presentació: «La regió en la pantalla»

La quarta sessió de presentacions del cicle «En veu alta a la Biblioteca». En esta ocasió ens trobarem amb Marta García Carrión.

PORTADAEl proper dimecres, 25 de maig, vos esperem a les 19 hores a la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia per presentar-vos el llibre : «La regió en la pantalla : el cinema i la identitat dels valencians» de Marta García Carrión.

Este llibre és una aproximació als imaginaris fílmics valencians i al paper del cinema en la construcció de la identitat dels valencians, des de les primeres projeccions a la fi del segle XIX fins a la dictadura franquista. La regió en la pantalla analitza les pel·lícules i el material fílmic conservat, però també aborda l’evolució històrica del cinema, les seues relacions amb altres formes culturals i d’oci, les dificultats de la indústria del cine al País Valencià i la construcció d’una cultura cinematogràfica entre el públic valencià. Si punxeu, accedireu a la presentació del llibre a Etnobloc.

 

El nostre company i conservador del Museu Valencià d’Etnologia, Robert martínez Canet, presentarà l’autora i l’acompanyarà a la taula.

 

Vos recordem la nostra adreça: C/ Corona, 36 (València). Podeu vindre amb el següent transport públic si no voleu fer un bonic passeig pel centre de la ciutat:

EMT –  Línies 1, 2, 5, 5B, 8, 28, 29, 79, 80, 95

Metro –  Línia 1, Estació Túria i Estació Àngel Guimerà / Línia 4, Estació Reus

Valenbisi – hi ha un aparcament just enfront del Museu

L’accés es farà per la porta principal del Museu Valencià d’Etnologia al carrer Corona  i a través del Pati II del Centre Cultural de la Beneficència. Tot estarà senyalitzat i no tindrà cap pèrdua.

Per completar la informació vos deixem els fullets amb tot el que cal saber: fullet en valencià i fullet en castellà.

Punxeu ací i accedireu a la resta de presentacions programades

 Ens agradaria moltíssim poder comptar amb vosaltres. Vos esperem!